Dacă te abonezi, vei primi automat fiecare articol nou pe care îl public, adică o să știi dacă mai scriu ceva sau nu fără să vii să dai cu refreshu’.

Sunt două moduri prin care te poți abona la VladBalan.com:

1. Abonarea prin e-mail. Posturile noi vor fi trimise direct în inboxul tău.

2. Abonarea la feed-ul RSS. Poți citi ultimele posturi în feed reader-ul tău.

Vreau să primesc articolele noi direct în adresă mea de e-mail

Foarte bine. Dă click aici (se va deschide în fereastră nouă, deci ai grijă dacă ai popup blocker). O să îți apară o pagină nouă, cu un câmp unde trebuie să-ți introduci adresa de e-mail. Nu uita să completezi CAPTCHA, adică literele alea care verifică dacă ești real sau nu. Apoi apasă pe “Complete Subscription Request”.

Stai că n-ai terminat! Verifică-ți adresa de e-mail, pentru că o să primești un e-mail în care ți se cere să dai click pe un link pentru a-ți verifica adresa de e-mail. Dă click pe linkul acela și gata, ai terminat treaba. Ești abonat la VladBalan.com și o să știi de fiecare dată când scriu ceva nou. În caz că nu primești e-mailul de verificare, verifică și folderul Spam/Bulk, că e posibil să intre acolo, din greșeală.

Vreau să mă abonez la feed-ul RSS

Foarte bine. Pentru a te abona la feed-ul RSS, tot ce trebuie să faci este să:

a) Să îți faci sau să ai un cont la un Feed Reader gratuit (cum ar fi Google Reader sau Bloglines) sau un desktop feed reader cum ar fi FeedDemon.

b) Vino înapoi la VladBalan.com și apasă aici pentru a te abona la feedul meu (sau ai in sidebar, în partea de sus, un link unde te poți abona la feed) și aia a fost.

In caz că, la un moment dat, te saturi de ce scriu (deși asta probabil inseamnă că nu ești întreg la cap :D ), te poți dezabona la fel de ușor. Și cam atat. Daca apare vreo problemă, dă-mi un semn.