Ce-nseamna sa fii taran prost

Citesc extrem de rar aceasta mizerie numita Libertatea si doar in momentele de maxima plictiseala. In noaptea asta a fost unul din acele momente. Printre gramada de articole despre zapada, citesc: “Club de fite, mistuit de flacari”. Zic hai sa vad despre ce-i vorba. Scria despre faptul ca a fost un incendiu la “Fratelli” din Floreasca. Ce s-a intamplat n-are importanta, altceva m-a facut sa scriu postul asta. Observam, atat din articolul asta, din reactiile la un post mai vechi de-al meu, despre Stuf Vama Veche, si in general, din experienta mea de pana acum ca, noi, romanii, suntem destul de prosti. De ce oare orice inseamna club putin mai aranjat si in care berea costa mai mult de 40 de mii, este considerat automat club de fite, plin de multi tatai cu o gramada de bani si numa’ curve?

Recunosc, nu frecventez Bamboo sau mai stiu eu cine stie club, si de asemenea nu agreez Fratelli din Romana, unde, asa cum zicea o prietena, cam multa socializare pentru gusturile mele. In schimb, am fost de cateva ori in Fratelii din Floreasca, unde m-am simtit foarte bine. In fata erau parcate si Ferrari si Loganuri, dar, inauntru, atmosfera foarte misto. Dar nu, ca sa nu fii un fitos, tre sa te ingramadesti in Club A cu toti terminatii. Nu ca m-ar interesa prea mult ce zice lumea, dar asa, ca idee. Si bineinteles, daca esti fitos, automat esti si prost gramada.

Si ce ma deranjeaza cel mai mult este ca noi, intotdeauna, tre sa judecam si avem ceva de comentat. Eu intotdeauna am fost pe principiul “live and let live”, adica atat timp cat nu te bagi peste mine, poti sa faci si sa gandesti ce vrea fizicul tau. De asemenea, nu-s nici pretentios, merg cu placere in tot felul de cluburi, de la 24 si Bavaria din Regie, pana la, nu stiu, Fratelli sau Tan Tan. Dar nu pot sa suport oamenii care se apuca ei sa judece si sa arunce cu cacat in cineva, doar pentru ca are stil de viata si putere financiara diferite. Bineinteles, orice padure are si uscaturile ei si exista cateva exemplare de care nu ai loc sa treci pe strada de cata importanta isi dau, dar eu am cunoscut prea putini si prea neimportanti.

Asa ca hai sa ne vedem fiecare de-ale lui, ca e loc in Bucurestiul asta pentru toata lumea.

Similar Posts

2 Comments

  1. Aia de la Bamboo zic despre cei din Club A ca sunt fitosi, asa ca fiecare loc are fitosii lui. Obsevatia ta e buna in sensul ca ziaristii scriu dupa ureche uneori fara a se documenta in teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.