Fiat 500

Datorita, multumita, gratie lui Vali, ieri am avut ocazia sa fac un material cu Fiat 500 pentru Auto Unleashed, material pe care o sa-l public luni, cel mai probabil.

Mi-a placut Fiat 500 din momentul in care a fost anuntat, fie doar si pentru faptul ca Mini are in sfarsit un rival, care cred ca o sa-i rupa carca. Dupa ce zoso a fost acostat de interlopi in timp ce ma astepta, am luat masina sa mergem undeva sa-i facem niste poze frumoase.

Masinuta arata foarte bine si pun pariu ca o sa fie un mare succes pentru Fiat. Si ma gandesc ca atunci cand, de la Unirii pana la Casa Poporului, te opreste un echipaj de politie, o duba de jandarmi si un taximetrist sa te intrebe cat costa si cat consuma masina, e dovada destul de clara. Plus pretul, care e mult mai mic decat al unui Mini. Cea mai ieftina e 11 mii si ceva de Euro cu tot cu taxe, iar varianta pe care a avut-o Vali costa 13.500, dar are cam tot ce-ai vrea pe ea.

Mi-a placut volanul din piele alba, materialul alb de pe plansa de bord si stilul retro al manerelor usilor si al unor butoane. Si e si destul de puternica, cu motorul de 1.3 pe motorina de 75 de cai, se infige destul de frumos. Nu prea mi-a placut mie pozitia de condus, destul de incomoda (ca de altfel la toate masinile mici) si pedala de acceleratie, care e foarte moale (cateodata nici nu-ti dai seama daca esti cu piciorul pe pedala sau nu). Oricum, per total, foarte funky masina. Daca mi-as cumpara-o? Bineinteles ca nu. Nu ca nu mi-ar placea, dar nu e genul meu.

Cu ocazia asta, mi-a tras zoso niste poze direct pentru hi5 (a se observa geaca de piele care se asorteaza cu stilul retro al masinii :D) :

Restul pozelor aici.

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.