Hai sa ne dam cu placa

Mai nou, e la moda sa-ti pui la avatar/pe hi5 poza in care te sprijini elegant de un snowboard (adica o “placa”, asa, mai pe intelesul tuturor), bineinteles, cu tot echipamentul de rigoare pe tine. Nu conteaza ca habar n-ai sa stai pe ea si ca din 2 ore cat te dai cu ea, o ora stai pe jos si una incerci sa te ridici.

Ma rog, ca mai e si varianta in care tu stai in cur, chipurile te odihnesti. De unde, ca de fapt n-au apucat astia sa te prinda in picioare. Da nu frate, tu ai fost la munte si te-ai dat cu placa. Nu zic ca-i un lucru rau, ca-mi place si mie sa ma dau cu schiurile, chiar daca nu sunt foarte priceput la asta (nu stau o ora pe jos, stau doar vreo 40 de minute), dar parca prea s-au dus toti la munte weekendu’ asta.

Similar Posts

6 Comments

  1. e scandura bre si tot le dau fum la toti :P
    lasa-i sa-si faca poze, mai bine decat alea de hi5 cu posturi din profil etc.

  2. noh, e cool. n`ai ce`i face. la asta se foloseste hi5-ul(din pacate): sa arati cat de kwel esti. cel mai trist este, insa, ca ii gasesti si pe partie. si au si impresia ca stiu sa se dea. si bun simt n`au.

  3. Si mai sunt aia de la patinoar. Am invatat sa patinez de la un kinder de 14 ani (frati-su lu’ Barac pentru cunoscatori), dar deh, trebuia sa ma mai si tin de mantinela. Asta era cel mai greu, pentru ca bejetii stateau rezemati de ea sa… stea. Ca deh, e monden la patinoar!

  4. @ na!belea Sa-l pe…. fra-su

    @ vlad Al draq, cand te dadeai cu scaendura de pe casa erai jmeker acum razi de oamenii astia nzt nzt nzt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.