Handicapatii de la gsp

De la cel mai bun site de sport, pe care tin minte ca-l citeam zi de zi cu placere acum 2-3 ani, gsp a ajuns o mare mizerie, si se-apropie tot mai mult de Libertatea. Dupa ce au scris jde mii de articole despre vestita, deja, bricheta de la Rapid – Steaua, acum au gasit alt subiect. Servieta pe care vezi Doamne i-a adus-o var’su lu’ Becali lui Cartu inainte de Steaua-Mioveni, din seara asta. Desi informatia a fost prezentata de sport.ro, astia de la gsp nu mai tac din gura cu diplomatul.

Dupa ce ca au facut toti misto de ei, de la Gigi, Cartu, var’su lu’ Becali, Mitica Dragomir, Mircea Sandu, se pare ca respectivul diplomat e de fapt o cutie de table. Acum ca erau table, ca erau Euro, ca era o bricheta, nu mai conteaza si nici nu ma intereseaza. Sunt comisii care judeca treaba asta. Intrebarea mea e urmatoarea si o adresez marelui jurnalist Viorel Tudorache, de la gsp, care a scris cronica meciului. Cum pizda ma-tii, in cronica meciului, nu scrii de meci decat ca Steaua a avut nush cate ocazii, ca au dat cutare si cutare gol, dar poti sa scrii de cel putin trei ori aluzii la intamplarea cu servieta si la faptul ca ar fi fost blat:

După un meci straniu, Steaua a egalat liderul CFR Cluj mai devreme decît prevestea Gigi Becali.”

“Asta deoarece Cîrţu a menajat 8 titulari obişnuiţi […] Cine ştie însă ce revelaţie o fi avut Sorinaccio la “Doi Cocoşi”?”

“E clar că trupa lui Marius Lăcătuş este cea mai în formă şi mai organizată echipă din Liga I. Şi organizarea nu se limitează doar la tactica de joc a propriei echipe.”

E cronica meciului, bai idiotule, acolo tre sa-mi scrii mie, asta care n-am vazut meciul, ce s-a intamplat in meci, cum s-a jucat, nu parerile tale de ziarist ratat. Cum ar fi si faptul ca Mioveni are ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare, nu s-o bata pe Steaua, si ca are saptamana viitoare meci cu una dintre contracandidate, Gloria Buzau (apropo, Forza Gloria! :D). Sau mai scrie ca Mioveni e vai mortii ei, si vorba lui Dragomir, daca zici ca Steaua are nevoie sa dea bani la Mioveni ca sa bata, inseamna ca esti vai de capul tau.

Asa, si cum ziceam, n-am nimic impotriva parerilor de genul asta, e normal, tre sa li se vanda si lor ziarul/viziteze site-ul, dar fa dracu articol separat, sau scrie pe blog, ca tot se da in barci gsp ca are cele mai vizitate bloguri, in frunte cu Tolontan, marele blogger al natiunii. Nici nu stiu cine-i sef acolo la gsp, Ioanitoaia, Tolontan, dar oricare ar fi, daca as fi in locul lui, m-as duce sa-i dau o palma dupa ceafa lu’ asta, ca totusi nu se face asa ceva.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.