Pacat

La cum am jucat in primele doua meciuri, meritam mai mult, la cum am jucat in seara asta cu Olanda, am primit exact ce meritam. Asta e, mergem mai departe, si sa speram ca peste 2 ani, pe vremea asta, vom avea din nou ocazia sa ne strangem milioane in piete/terase/baruri si sa strigam “Hai Romania!”.

Similar Posts

9 Comments

  1. ….si eu sunt foarte suparata….si mai ales ca “Mutu are 2 galbene si nu o sa poata juca in sferturi” ….la naiba, n-or sa joace nici restul jucatorilor nationalei…. :))

  2. Olandezii au fost mai buni. Am nimerit intr-o grupa foarte grea. Sunt cativa jucatori in echipa noastra care nu au valoare de echipa nationala. Trebuie sa remediem aceste greseli si sa mergem mai departe.

    P.S. Sper ca nu vom juca defensiv intreaga noastra existenta.

  3. caror jucatori de aseara din echipa noastra am putea sa le acceptam jocul din teren? lui codrea, din fata caruia s-a dat aparatorul olandez in prima repriza si a sutat peste? sau lui mutu, caruia aparatorii olandezi i-au dat o pasa excelenta la 30 de metri de poarta in prima repriza si in situatie de 3 vs 3 a reusit sa incetineasca in drumul spre poarta olandeza, centrand apoi in picioarele fundasilor ? lui banel care daca nu centra prea tare centra prea incet? atunci cand nu-ti doresti mai mult e acceptabil si un “las ca e bine si asa”

  4. Sa nu exageram totusi…chiar daca olandezii n-au fortat, nici nu s-au dat la o parte. Doar ca noi n-am reusit sa profitam de relaxarea din jocul lor.

  5. Deci, vorba lui Mircea Badea … ne-au lasat ei cat ne-au lasat, dar cand s-au prins ca n-o putem baga in poarta nici din 11 m, au zis sa ne dea niste goluri! In primul rand imi pare rau ca atmosfera la meciuri, n-o sa mai fie cum a fost pana acum! That’s all folks, my rabbit friend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.