Steaua – dinamo…Un fleac, ne-au ciuruit

Ne-au rupt carca javrele…nici n-aveau cum altfel…dupa 3 goluri unul mai frumos ca altu (Munteanu superb, Danciulescu la fel, hai poate la ala a lu’ Niculescu din lovitura libera putea sa stea mai pe centru Andrey, care statea lipit de bara din stanga de zici ca daduse in ziar ca o sa traga Niculescu in partea aia). Anyway, Olaroiu a inceput imediat cu lamentatiile de rigoare, ca vezi Doamne, accidentarea lui Cristocea i-a dat planul peste cap. Cum poti sa fii atat de nesimtit incat sa spui ca la 4-1 sau 3-0, nu stiu exact cat era scorul cand s-a accidentat Vasilica, te-a dat peste cap…zici ca ne mersese jocul struna pana atunci si ai dreq ni l-au rupt pe Vasilica. Esti o rusine de antrenor, bai nesimtitule! Noroc ca mai are Gigi inspiratie din cand in cand de te pune sa-l bagi pe Ochirosii, ca altfel nu pupai tu victorie cu rapid. Pe Croitoru il tine de pomana, desi probabil ar fi o solutie excelenta de inlocuire a lui Bostina sau Cristocea (primul nu e constant, iar Vasilica returul asta e praf).

Ah, dar m-a luat valul ca mi-am amintit de taranul de Olaroiu. Respect pentru MM, care a reusit sa fie destul de decent si sa suporte destul de bine umilinta. Despre meci in sine, unul foarte spectaculos, din pacate castigat, meritat, de dinamo, dupa 3 goluri foarte frumoase si unul cu marele aport al lui Mirel Radoi. Lobont a prins o zi excelenta (se vede perioada f buna pe care o traverseaza, cred ca cel mai reusit transfer a lui Dinamo de multi ani incoace). Elton a confirmat inca o data valoarea imensa pe care o are…cred ca anul viitor, dupa ce se va adapta la echipa, si sigur, daca nu se accidenteaza, va deveni cel mai bun jucator din Romania.

Totusi stateam azi si ma gandeam, sunt tare curios, daca reusim sa ajungem in Liga, si nu numai, chiar si UEFA, cum se va descurca? Ca totusi ma gandesc ca la noi, adversarii inca il menajeaza cat de cat (nu pot sa-mi imaginez o reactie MM-Gigi la o accidentare a lui Elton, vis-a-vis de jucatorul care a provocat-o). Dar stau si ma gandesc, oare Materazzi de exemplu, cum o sa-l trateze? Ramane de vazut. Pana una alta, Forza Steaua, ca e vai de curu’ nostru daca ia CFR locul 2.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.