Urasc serialele…

…care inca se filmeaza. Nu sunt un fan al serialelor, iar cand ma hotarasc sa vad cate unul, intotdeauna imi aleg seriale care s-au terminat. Nu de alta, dar sunt o fire foarte curioasa si nu-mi place sa raman cu ochii in soare dupa fiecare episod. Chiar daca, in cazul unor seriale, nu e legatura intre episoade, macar cand stiu ca s-au terminat toate sezoanele, stau mai linistit dupa ce vad ultimul episod. Dovada, faptul ca pana acum n-am vazut decat doua seriale, The Sopranos si Friends. Ma rog, ca var-miu se uita la tot ce misca, deci am mai prins cate un episod din Robin Hood, Kylexy si naiba sa le ia, ca nu mai stiu cum se cheama. Si in caz ca va intrebati…da, sunt singurul roman care n-a vazut in viata lui mai mult de 10 minute din Prison Break sau Lost.

Asa, revenind la problema mea. In ultimele doua saptamani am facut imprudenta sa ma uit la House MD, un serial super fain, care m-a prins, cu doctori, dar nu genul “Spitalul de Urgenta” ci mult mai funny si mai fain. Ei bine, si dupa ce am vazut linistit 3 sezoane si inca cateva episoade din al 4-lea, ce sa vezi…serialul inca se filmeaza…aaarghhhh!!! Concluzia….URASC SERIALELE!!

Similar Posts

14 Comments

 1. Nu esti sigurul, eu nu am vazut nici macar secvente din Lost sau Prison Break :D In schimb ma uit iar la Seinfeld, Familia Bundy si Sex and the City.

 2. Can i join the club?…ca nici eu n-am vazut nici un episod din Lost sau Prison Break :D
  Poate punem de-un fan club ceva, ca tot suntem mai speciali ;)

 3. hmm..pai eu nu am vazut nici Csi, nici NYPD Blue, nici macar Numai iubirea :))
  cred k nici eu nu le am cu serialele deloc!

 4. Deci, no Lost, no PB, no Heroes.
  You’re a looser.
  “You’re a disgrace for the nature!”
  House ala imi place si mie, il dau la teveu’… pe nu’s ce post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.