A innebunit Becali!

Daca acum 2 ani eram pe stadion la aproape fiecare meci al Stelei (meciul cu Valencia si zapada cu Villareal n-o sa le uit niciodata, niste momente unice), in ultima vreme, din cauza circului de la echipa, si-n special a specimenului care-i patron, nu prea m-a interesat. Am privit cu detasare cum ne bate Arsenal, Sevilla sau Sparta Praga, fara sa ma afecteze aproape deloc.

Totusi, tre sa recunosc, campania de achizitii este chiar impresionanta. Probabil si-a dat si Clark Gable seama ca nu poti sa faci performanta cu de-alde Zaharia sau Victoras. Si noile transferuri sunt chiar promitatoare. De departe cel mai tare e Dayro Morena, 22 de ani, jucatorul momentului in Columbia (tara care a dat ceva jucatori de valoare la viata ei). Din pacate, despre restul nu stiu prea multe, Mendoza, Pepe Moreno si Habibou (asta ultimu’ ar avea avantajul ca e f tanar, 20 de ani). Si mai e Dino Eze, venit de la Gloria Buzau (Forza Gloria! :D), jucator care nu prea mi-a dat mie impresia ca stie multe cu mingea, da’ pune suflet…un fel de Banel.

Nu prea inteleg eu de ce vrea sa-l dea pe Rada, care a fost printre cei mai buni in turul asta. Nu de alta, dar lui Ghionea si Radoi cine stie cat le va mai lua pana vor ajunge la nivelul la care au fost, iar Baciu, hai sa fim seriosi, a facut un singur meci in care s-a evidentiat, in viata lui, cu Arsenal, in Ghencea.

Oricum, situatia pare sa se indrepte si, daca mai tace si ciobanul din gura, atunci abia astept sa merg iar pe stadion!

Similar Posts

One Comment

  1. ..Cum le zici tu pe toate ca un om mare :D
    …Ah, si sa ma iei si pe mine la stadion cand te mai duci ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.