Fifa 09, destul de slab

Nu sunt eu cel mai mare gamer around, dar daca, din pacate, tot am avut ceva mai mult timp liber la dispozitie zilele astea, m-am apucat de jucat Fifa 09 intensiv, de unul singur sau in multiplayer, cu un prieten.

Desi in 09 au bagat o gramada de chestii faine la prima vedere (fault la portar, obstructii, portarul poate sa vina pe final de meci la cornere, etc.), gameplayul e mai slab. Nu intotdeauna mai realist e tot aia cu mai fun. A, si ca sa nu mai spun ca e mult mai greu sa dai goluri decat in cele de pana acum, mai ales ca, for some reason, au hotarat sa renunte la suturile cu exteriorul (eu, cel putin, nu l-am dibuit). Iar faulturile, desi la inceput sunt fun, dupa ce joci ceva mai mult devin de-a dreptul enervante. Adica nu poti sa dai un challenge ca pac, fluiera repede arbitrul. La cornere la fel, daca a apucat sa iasa portarul pe minge, sanatate, fie o prinde, fie se fluiera fault la portar. Ca sa nu mai spun ca sistemul de pase l-au facut idiot de rau de tot. Pe consola poate sunt ok, dar cu tastatura sunt cele mai retardate pase care-au fost vreodata in Fifa.

Una peste alta, merge pierduta vremea cu jocul, dar are unele chestii enervante rau. Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu vreau realism 100%, ci vreau sa dau multe goluri si sa ma simt bine jucand. Si uite-asa oftez si-mi aduc aminte de Fifa 2002, care-a fost jocul cel mai fun de jucat in multiplayer din serie.

Similar Posts

4 Comments

  1. Poate sa imi spuna ji mie cnv din c cauza jucatorii din fifa 09 mi se vad cu mainile ridicate???(inclusiv in timpul meciului – de la inceput pana la sfarsit dar si la edit player). Nu mai vb k ji arbitrii ji portarii se vad asa. Am procesor d 3200 , placa d 256 ji 768 rami. ast rasp . Multumesc mult !!!

  2. Fratilor ce stupizi sunt uni zic de smecherii .se face foarte usor shift si sageti in rest se mai face cu c,asta am vrut sa va zic sper sa invatati ,ceva dupa ce am dat mura la gura sa invatati spun?

  3. Inca ceva ,mai dani cum sa iti mearga ?
    cauta si tu pe net carintele inainte sa instalezi un joc):):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.