Finala UEFA din 2012, la Bucuresti

Buun, astazi UEFA a anuntat ca finala Cupei UEFA (sau Europa League, sau cum dracu’ o sa-i zica) o sa fie la Bucuresti. Sportiv, ne doare undeva de finala, ca in mod cert n-o sa avem o echipa acolo, iar cele care-o sa joace n-o sa prezinte absolut nici un interes (doar, prin vreun mare noroc, sa ajunga vreuna gen Milan sau mai stiu eu). Probabil ca o sa scoatem si ceva bani din asta (cateva zeci de mii de straini, pusi pe mancat, baut, mers la curve, etc.) Bineinteles, ca deja au inceput declaratiile pompoase de genul, “e o victorie a Romaniei si a Bucurestiul”, “e o sansa extraordinara pentru Bucuresti”, “poate creste enorm imaginea Romaniei”. Sanchi, in afara faptului ca echipa lor a castigat sau pierdut o finala de cupa europeana, nu cred ca strainii aia care-o sa vina la meci o sa fie atat de marcati de Bucuresti.

Eu, in schimb, ma bucur pentru o singura chestie. De frica sa nu ne facem de cacat, probabil ca o sa se puna Oprescu pe asfaltat, vopsit, varuit, curatat sau gasit o solutie de a se-ajunge mai repede de la aeroport in oras. Chiar daca o sa fie facute toate cu juma de an inainte de finala, macar de-atunci incolo o sa ramana si Bucurestiul asta cu ceva.

A, si inca o chestie. Cata carne si-a luat de-a lungul timpului Mircea Sandu, sunt convins ca decizia asta i se datoreaza in mare masura si ca o sa ne fie bine tare de tot cu el acolo.

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.