Forumul romanilor din eRepublik

Acum ceva timp ziceam ca m-am inregistrat la eRepublik, un joc aflat abia la inceput, dar extrem de interesant. Si am vazut ca, desi sunt multi romani in joc, nu prea exista o comunitate in adevaratul sens al cuvantului, asa ca am pus mana, am cumparat un domeniu si-am pus pe picioare eCetateni.com, care sper sa devina un forum popular printre jucatori. Asadar, daca jucati eRepublik, nu uitati sa intrati si pe forumul eRepublik Romania…sper ca, in scurt timp, sa aveti si ce citi acolo.

Similar Posts

11 Comments

  1. Poti sa-mi zici sa-mi spui si mie, te rog,cam cat trebuie sa astept pana imi dau un user sau daca pot sa-l cumpar de la cineva? Merci si scuza-ma ca te deranjez, dar am vazut post-urile tale pe forum.

  2. Daca te-ai inscris pe lista de asteptari, dureaza ceva, pentru ca accepta in valuri useri noi (fiind inca in beta). Daca vrei sa joci, da-mi un mesaj si iti voi da eu o invitatie, cu care te poti inscrie imediat.

  3. am invitatii GRATIS erepublik super jok dar tr sa joci mai mult de doua zile ca sa te prinda! cine vrea poate sa ma gaseasca pe id diabolik_nik91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.