Reclama pe blogul lui Cabral

Citeam acum cateva zile de initiativa lui Cabral de a-si monetiza blogul. Cabral e, stiti voi, comisarul Balan (mare nume! :D ) si ideea in sine, de a scoate bani din blog, nu e noua :) dar destinatia acestor bani e interesanta aici. Daca vrei reclama la Cabral pe blog (adica banner sau vrei sa scrie el ceva despre tine), tre sa-i trimiti chitanta ca ai platit o anumita suma de bani unei organizatii care are grija de copii.

El zice ca ideea, care mie mi se pare fantastica (si din ce reactii am citit pana acum nu sunt singurul), nu este noua, dar eu pana acum n-am mai auzit. Totusi, stau si ma gandesc la alta treaba. Ok, cum am zis, o initiativa laudabila, si probabil multi se gandesc “Uite dom’le, ce baiat de treaba Cabral asta, de ce oare alti bloggeri nu fac la fel?” dar, oare daca traia din blog, mai facea la fel? Nu am nici o indoiala ca este un baiat de treaba, bine intentionat (cel putin asa mi-a zis lumea care a intrat in contact cu el, plus ca-mi si place ce si cum scrie pe blog) dar banii pe care ii castiga nu ii castiga din blog. Si am mai vazut pe cativa carora le pare rau ca nu s-au gandit pana acum la treaba asta si ca planuiesc sa faca si ei la fel, dar nici ei nu-si castiga banii din blogging (sau daca ii castiga, blogul nu e principala sursa de venit).

In fine, asta a fost asa, o meditare la 4 a.m., pentru ca sper din tot sufletul sa-i mearga treaba si sa i se umple blogul de bannere si de posturi platite :)

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.