Steaua – Dinamo

Asa, e timpul sa mai scriu si eu aici, nu de alta, dar am primit propuneri de desfiintare:D
Daca antipatycu’ nu se omoara cu fotbalul, la mine altfel sta treaba. De exemplu, vara asta nu am ajuns pe Ghencea deloc, desi au fost cateva meciuri care nu trebuiau pierdute. Si mi-am gasit meci sa ma duc…Steaua-Dinamo. Rezultatul a fost unu de tot kktul, mai ales ca prin min.20 ziceam ca le dam la dinamuisti 4-5 pe putin. Dar daca rateaza baietii ca-n codru, asta e, asa ne trebuie.
Dar, una peste alta, adevaru’ e ca a fost o saptamana foarte buna pt fotbalul nostru amarat. Daca de Rapid sunt convins ca mananca bataie in retur, Steaua si Dinamo sunt calificate 90%. Ceea ce e f bine, pentru ca “fotbalul nostru o sa creasca, o sa fie ca soarele sfant de pe cer”. Blaturi adevaru’ e ca sigur o sa fie mai putine, ceea ce e bine, ca inseamna ca n-o sa mai ia Dinamo campionatu vreo 3-4 ani :D

PS: ca tot zicea antipatyc de flashurile de pe GsP si ProSport…corectie…acum pe ProSport e cu Audi, si asta e inteligent, ca daca il inchizi cumva din greseala, zbang reapare, nu cumva sa ne razgandim si sa ne bata gandu’ sa luam un Opel sau vreo masina franceza.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.