La peste la Frumusani

Am vrut sa scriu mai devreme, dar am avut treaba asa ca scriu azi. Duminica fusei la peste si m-am simtit foarte bine. Am fost la balta de la Frumusani, daca nu ma insel, undeva dupa Popesti-Leordeni. In fine, am ajuns noi acolo si de fapt balta are doua balti, daca ma-ntelegeti :D Acu’ stateam si ne gandeam la care dam, la aia din stanga sau la aia din dreapta. Pana la urma ne-am hotarat sa dam la aia din stanga, nu de alta, dar pe aia din dreapta costa mai mult si plus ca erau pesti morti la mal, pe care nu prea ii agreeam. Oricum, vai de capu’ ei de balta, nu cred ca ne mai ducem acolo.

In prima poza ne pregateam de macel :D Din pacate, vremea a fost de toata jena. Adica, a fost cald, dar batea un vant si erau niste valuri, de te uitai la pluta aia pana-ti venea rau si nu-ti dadeai seama cand trage inotatorul. Am dat la pluta ca na, inca nu dispunem de lansete (nu ca am sti sa le folosim). In a doua poza e primul peste al zilei prins de je, o regina (adica un peste absolut inutil) iar in a treia poza e cam toata “recolta” de duminica. Noroc cu micii si cu berea din dotare, care-au mai salvat ziua :D

Similar Posts

5 Comments

  1. Vezi ca am dat la aia din dreapta :D Adevarul e ca la unditele pe care le aveam… lansam de pe o balta pe alta =))

  2. Sunt doua balti, cea din stanga e 500 de mii, cea din dreapta 300. Noi am dat la aia de 300, dar de fiecare data ne-am inteles cu paznicul si mai mult de 150 de caciula n-am dat. Si oricum, am inteles ca si in cealalta tot marunt se prinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.