Steaua – Rapid si prosport,un ziar de cacat

Aseara a fost Steaua – Rrapid. Evident ca am fost pe stadion. Obiectiv, cred ca a fost un meci destul de slab; subiectiv, mi se rupe :D Un meci in timpul caruia am imbatranit 3 ani cred, dar care a meritat…Steaua in semifinale..Yuppiii!!! \:D/

Buun, acum urmeaza partea a 2-a. Scumpul si iubitul ProSport. Un ziar de tot cacatul. In primul rand, citesc in numarul de azi, ca galeriile au avut comportamente exemplare fiind preocupate numai de incurajatul propriilor echipe. FALS! Civilizata a fost o singura galerie, si-anume a Stelei, pentru ca “innaripatii” de la Rapid nu au incetat sa incite, injurand permanent Steaua, jucatorii si suporterii. Si aici nu pot sa zic ca sunt subiectiv, pentru ca in gasca cu care am fost a fost si un dinamovist, care e de acceasi parere. Deci…RUSINE galerie rapidului. Au fost penibili. In schimb, merita toata lauda suporterii Stelei. Chiar ma miram, nu a fost O scandare impotriva rapidului, si aici nu ma refer numai la asa-zisele scandari rasiste, dar nici macar clasicul “muie rapid” sau “sugi pula” nu s-a auzit. Super spectacol.
Si n-am terminat cu ProSportu. M-am uitat acum pe prima pagina de maine(adica de sambata). Ce scriu dragii de ei…ca a gresit arbitrul si ca trebuia sa dea penalty atat la Mugurel(singurul jucator pe care il simpatizez de la rapid), cat si la Cristea. Probabil ca a fost la ambele faze, ceea ce nu se poate spune de caderea jegului de Niculae, cand a si luat galben prostu’. Dar nu asta are importanta. Cum plm, dupa un asemenea meci, in loc sa scrie despre jucatori, despre super-performanta Stelei, ei se iau de arbitru. Niste terminati.Forza Steaua!!!

Steaua Bucuresti

Similar Posts

One Comment

  1. intr-adevar prosport si gazeta sunt ziare de kkt!!!….platite de puscariasul din pipera….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.