Pat Lounge & Club

Aseara am fost in Pat Lounge & Club. Cam sofisticat numele, stiu…de fapt clubul se cheama Pat, dar mi-a fost putin jena sa zic c-am fost in Pat :D Asa, sa revenim la subiect. Dupa ce am fost urnit greu din casa de prieteni, in jur de 1 jumate am ajuns in Pat. Clubul e undeva pe la Victoriei, exact in spate la BCR-ul de pe Calea Victoriei. Intrarea 20 de RON si ai consumatie de toti.

Citisem inainte pe net o gramada de horror stories, cum ca nu te lasa bodyguarzii in intri, ca te bat fara nici un motiv, shit like that. Nici o problema din punctu’ asta de vedere, da’ au o chestie tare ciudata, un sistem de intrare mai ceva ca-n banci si daca nu prea cunosti, si mai ales daca-s si 0 grade afara, ai sanse mari sa cam degeri pana intri.

Inauntru, destul de fain, putin cam gay rozul de pe pereti si am observat ca pe jos nu era nimic (ciment, tata!), dar trecem cu vederea ca nu conteaza asa mult. Atmosfera ok, cam multa pustime, femei (ma rog, majoritatea pustoaice) bune, cateva dintre ele bete moarte dupa ora 2 jumate. Intr-o parte era lumea ceva mai ‘selecta’ sa zicem, adica fara pustime si cu femei mai bune, si-am zis ca daca mai mergem o sa ne luam o masa in partea aia. Desigur, erau prezentii si nelipsitii atarnache care stateau in ciorchine de cate 3-4 pe langa animatoare si le curgeau balele dupa ele (numa’ ei stiu ce-a fost la mana lor cand au ajuns acasa).

In rest, preturile ok, adica la nivel de club de Bucuresti. Long Islandu’ 20 de RON, Green Apple 15 RON, mai multe nu stiu sa va zic, ca n-am consumat (nici Green Apple n-am baut, da’ si-a luat un prieten cu care-am fost la bar). Una peste alta, un club destul de ok, chiar mi-a lasat impresie buna si cred ca o sa ma mai duc. In caz ca n-ati retinut, uitati inca o data linkul catre site-ul lor (click aici).

Similar Posts

One Comment

  1. Buna! Multumim pentru vizita si spart de zvonuri false, te mai asteptam pe la noi! Distreaza-te!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.