The day the Earth stood still…

…sau “Ziua in care Pamantul se opri”, pe romaneste, este cel mai recent film al lui Keanu Reeves. Ieri, la invitatia celor de la LG, am fost la Plaza sa vada si ochiul meu filmul. De regula, ma abtin de la a face comentarii negative asupra unui film, pentru ca fiecare are gusuturile lui, si nu de putine ori mi s-a intamplat sa imi placa filme pe care altii le caracterizau ca “jeg”, “kkt”, “praf”, etc. Dar, de data asta, nu pot sa ma abtin si sa nu spun ca am pierdut o ora jumate absolut degeaba. Ma rog, au fost patru ore, pentru ca, datorita unei mici erori, am ajuns cu doua ore inainte.

Asa, acum revenind la film…ideea e deja fumata: noi suntem prea varza sa avem grija de planeta noastra (desi Keanu zice ca nu-i a noastra), asa ca vin extraterestrii sa ne extermine, ca sa fie totul de vis. Bineinteles ca salvarea noastra vine de la un pustiulica si o femeie, care ii conving pe extraterestrii ca “we can change” (parca la Obama am mai auzit-o p-asta). Rolul il prinde pe Keanu, ca nu tre sa vorbeasca mult, nici s-o faca pe emotionatul, el trebuie doar sa ne extermine. Cea mai tare chestie din film este robotul ala urias, care se pare ca stie sa faca multe.

Oricum, sfatul meu, daca tineti neaparat sa-l vedeti, mai aveti rabdare putin si luati-l de pe torente, ca nu merita dat bani pe bilet.

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.