Twilight (2008)

Cand am auzit prima oara de Twilight, am zis ca n-am ce cauta la el, dar am fost si, sincer sa fiu, n-a fost chiar atat de rau pe cat ma asteptam. Povestea e ok, actorii asa si-asa, iar ce mi-a placut cel mai mult si cel mai mult a fost ca este probabil singurul film cu vampiri, pe care l-am vazut, in care nu apar binecunoscutii colti deloc. Daca as vrea sa fiu rautacios, as zice ca n-au mai avut bani suficienti pentru machiaj, dar n-am sa fiu. Una peste alta, pentru un film lejer, merge. Si cu ocazia asta am ajuns si, pentru prima oara, la Cinema PRO, care mi s-a parut ok, mai ales fara buluceala de la mall-uri.

Din pacate, mi-am adus aminte inca o data de ce nu-mi place sa merg la cinema in weekenduri si miercurea, un comentariu de pe imdb fiind mai mult decat concludent: “But if you see it in the theater, go during a time when all the little junior high and high school girls are in class; your eardrums will thank you for it. And I swear I lost ten IQ points just listening to them.” Si nu e valabil numai pentru liceeni.

Similar Posts

2 Comments

  1. cand a fost difuzat twilight la cinema in bucuresti?are cineva o idee?o sa mai fie difuzat in cinema? se mai difuzeaza?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.