Probleme cu Google Adsense si update de PR

Probabil si unii dintre voi au problema cu plata Adsense de luna asta. La Payment History, apare Payment Cancelled si apare mare Your payments are currently on hold. Action is required to release payment. Motivul? Deposit payment technical error – Please contact AdSense Support. Inca nu am primit raspuns de la cei de la Adsense, dar, asa cum scrie si Bobby, probabil sunt niste probleme de la Western Union. Nu stiu ce se intampla cu banii, probabil vor fi trimisi la viitoare plata sau, cine stie, poate mai devreme, cand rezolva problemele. Vedem.

Si tot legat de Google, zilele astea are loc update de PR. Pana acum nu am observat nici o schimbare notabila, in afara de Monden, care se pare ca o sa sara la 5. Probabil inca nu e facut updateul pe toate Data Center-urile Google, deci deocamdata e posibil sa nu va apara nici o schimbare. Ca sa verificati, puteti merge aici.

Later Edit: Intr-adevar, a fost o problema cu Western Union, care se pare ca a fost rezolvata, dar banii au fost raportati pentru plata viitoare.

Similar Posts

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.