Ce filme-am mai vazut

Desi imi plac mult filmele, n-am prea mai avut ocazia de mult sa mai vad unul. Da’ weekendul trecut am fost acasa (ce ciudat, dupa 5 ani de zile, tot ‘acasa’ ii spun Buzaului) si, profitand de faptul ca bulangiul de pe scara care are wireless neparolat s-a hotarat sa-si inchida routerul, am avut timp sa ma uit la niste filme care zac de ceva vreme prin calculator pe-aici.

Primul din ele, un film pe care l-am luat de un an de zile cred, dar pe care n-am avut timp sa-l vad, The Machinist (imdb) mi-a placut cel mai mult. Un film foarte fain, in care Christian Bale (Equilibrium, Batman Begins, The Prestige) joaca in rolul principal si interpreteaza un tip care nu a mai dormit de un an de zile, cu toate problemele (mai ales psihice) pe care le implica treaba asta. Nu va spun de ce n-a dormit, ca va stric tot farmecul filmului. Desi filmul e din 2004, n-a fost foarte mediatizat, motiv pentru care nici n-am auzit multa lume vorbind despre el. Asa ca daca nu l-ati vazut, puneti mana repede si luati-l, ca merita.

Al doilea a fost Hitman (imdb). Asta-i mai nou si, in caz ca nu stiti, e facut dupa seria de jocuri Hitman. Am jucat vreo juma de ora Hitman, acum mult timp, deci nu asta a fost motivul pentru care-am vrut sa-l vad. Ci pur si simplu imi place genul asta de filme si, per total, n-a fost foarte prost, dar nici nu m-a dat pe spate. Distributia n-a fost cine stie ce, in rolul principal jucand Timothy Olyphant (singurul rol pe care mi-l aduc aminte este pimpul din Girl Next Door). Daca a fost ceva totusi pentru care a meritat sa vad filmul, in mod cert a fost ea (si aici e si scena in care m-am indragostit de ea :D).

Si al treilea si cel mai praf film pe care l-am vazut, completa pierdere de timp, Jumper (imdb), ceva cu niste tipi care se teleporteaza and shit. Hayden Christensen, un actor de kkt, joaca un rol de kkt, intr-un film de kkt. Nici macar Samuel L. Jackson, care mie unul imi place foarte mult si care are o frizura interesanta, nu reuseste sa salveze filmul de loc.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.