La Netcamp

Ieri am fost si eu, ca omul, la Netcamp. Am intarziat putin, ce-i drept (juma’ de zi), dar am prins ultima parte, destul de interesanta, cu prezentarea proiectelor de la NetStartUp:

– ca multora, mi s-a parut interesanta ideea cu doctorin.ro, dar ma cam indoiesc ca ar putea avea succes. Ca sa nu mai vorbim ca nici modelul de business nu-i stralucit.

– singurii care au aratat exact de cati bani au nevoie, cei cu TWIP, au si primit o propunere din partea unui investitor. Ma rog, c-a mai fost si eOk (evaluat de Florin la 2 milioane de euro, ceea ce mi se pare un pic cam mult) care a zis ca vrea 200,000 de euro pentru 10%.

– avea dreptate Bobby cand spunea ca e pacat ca au lipsit de la workshopul de public speaking exact cei care aveau nevoie mai mult de el, cum ar fi participantii la competitia de ieri. Ba emotionati, ba foarte liniari in prezentare. Pe tipul de la livemag nici nu stiu unde sa-l bag, a fost penal rau (mi-am adus aminte de el de pe vremea erepublik cand rupea cu spamul). Pe de alta parte, Viorel Spinu, unul dintre participantii la workshop, a fost marele castigator al serii, cu TaskWriter.

– cum semnalau mai multi, inclusiv un membru al juriului, foarte putini concurenti au avut o prezentare tintita spre investitori. Ok, ai un proiect frumos, esti mandru de el, dar daca nu face bani sau nu arati cum o sa faca bani, n-o sa-ti dea nimeni bani pentru el.

– in rest, ca de obicei, o gramada de lume cunoscuta, apa plata buna, etc. :D

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.