Weekend movies: 2012 si Surrogates

Weekendul asta n-am facut cele mai fericite alegeri in ceea ce priveste filmele:

Surrogates Mda, Brusc Willis a imbatranit, dar tot ne salveaza pe toti apasand Shift+Enter, asta, bineinteles, dupa ce-l bate inclusiv femeia de serviciu de pe platourile de filmare. O combinatie de Gamer cu Matrix cu I,Robot si cu alte filme de genul, mi s-a parut foarte slab; pe alocuri nici nu stiu ce s-a intamplat, ca nu mai vedeam de cascat.

2012 De cand am vazut prima oara trailerul, l-am asteptat cu ceva nerabdare. N-a fost nici foarte slab, dar nici cum ma asteptam. Efectele speciale au fost ok, dar gramada de clisee l-au facut slab (de genul ca atunci cand nu anunti 6 miliarde de oameni ca o sa moara, “that’s when we lose our humanity!”…sanchi, de parca nu stie toata lumea de ce suntem in stare cand ne panicam). Anyway, destul de slabut filmul, dar nu e de ocolit.

Similar Posts

3 Comments

  1. Bah, cam nemultumit esti dumitale de industria cinematografica ce reprezinta totusi un an de criza…. Si ma rog ce filme ti-au placut din anul 2009??
    P.S. – Harry Potter doesn’t count :D

  2. Harry Potter sucks :D Si au fost o gramada de filme misto anul asta, cum ar fi Inglourious Basterds, Wolverine, Ice Age…mai zic? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.