Functionarii din provincie

Nu stiu daca e valabil pentru toata provincia, dar la Buzau va garantez ca functionarii din banci si de la posta sunt niste retardati. Cred ca e a patra sau a cincea oara anul asta cand se duce maica-mea sa faca ceva la banca/posta si ma suna, ca “ma, fetele de-aici mi-au zis ca nu se poate” sau “ma, cica imi mai trebuie si nu stiu ce ca sa fac nu stiu ce”. Nu stiu cum naiba, dar la Buzau intotdeauna au nevoie de mai multe acte sau timp decat in Bucuresti.

Ultima oara am patit azi, cand i-am zis sa se duca sa puna niste bani pe un card Bancpost. Ii zic frumos cardul, numele si data expirarii si ii zic sa se duca. Ajunge ea la banca si ma suna:

– Auzi, au zis fetele ca nu poa’ sa-ti puna bani pe el, ca-i de-ala Millenium, care-s blocate! (Ma gandesc ca stie deja toata lumea belelele recente de la Bancpost)
– Ma mama, zi-le ca nu-i card Millenium si sa puna banii acolo ca doar ce l-am folosit zilele trecute.
– Nu, ca cica numarul incepe cu nu stiu cat, si astea-s alea blocate. Poti depune, dar nu poti sa-i mai scoti apoi.

Zic ca na, poate m-am prostit eu si, cum am un Bancpost la 2 minute de mine, ii zic sa astepte putin si dau o fuga pana acolo. Tanti imi confirma, si anume ca pot sa-l folosesc fara nici o problema, ca-i Taifun. O sun pe mama. Ea la fel, ca nu, ca-i de-ala blocat. Era chiar haios, eu eram la telefon cu fata de la Bancpost in fata, care-mi confirma ca pot sa-l folosesc, mama la telefon, fata-n fata cu ratata/ul de la Buzau, care-i zicea ca nu, dom’le. Pana la urma ii zic sa-i spuna lu’ ala sa-i depuna oricum.

Bineinteles ca n-am avut nici o problema cu retrasul banilor. Si, cum am zis, nu-i prima oara cand i se intampla treaba asta. I s-a intamplat si la BRD si la ING si la posta. Nu pot sa-mi dau seama daca-i recruteaza de pe strada p-astia din provincie sau ce training le fac, dar ideea e ca ar face bine sa puna mana sa-i mai invete una alta. Pe mine ma si buseste rasul cand mai sunt prin Buzau si am treaba la banca, cand ii vad cat de tacticosi si grijulii umbla ei cu calculatorul ala, de parca le e frica sa nu-l strice, iar daca i-ai intrebat altceva decat cursul valutar, i-ai terminat. Iti zic ca stai asa, sa intrebe pe cineva. Nu zic, ca si-n Bucuresti dai peste niste functionari de-ti vine sa-i bati cu scaunul, dar parca nu-s asa multi.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.