Romania-Rusia, o seara frumoasa

Tocmai ce-am ajuns acasa de la amicalul Romania-Rusia si pot sa zic ca a fost o seara foarte misto. Ma rog, ar fi fost si mai frumoasa daca nu era frig si nu-mi inghetau toate alea la meci. In primul rand a fost fain sa ajung iar pe Ghencea, dupa aproape un an, cred. Bineinteles, cu omorul de rigoare de la intrarea pe stadion, desi de data asta chiar am ajuns tarziu, cu vreo 20 de minute inainte de meci (de obicei, la meciurile Stelei ma duceam cu cel putin o ora jumate inainte).

In al doilea rand, a fost foarte fain sa merg la inca un meci al nationalei, intr-o atmosfera relaxata, ca de meci amical. Chiar daca mi-a lipsit inversunarea cu care cantam pentru Steaua, a fost ok si asa. Atata tot ca repertoriul pentur echipa nationala e destul de sarac, doar doua cantece. A, si bineinteles, eternul “Haideti pe eei, haideti pe eei, haideti pe ei pe mama lor. Plus ca de la 2-0 au inceput sa se faca valuri, deci foarte fain.

Si inca o chestie care m-a surprins. N-am mai fost pana acum in Bucuresti la un meci al nationalei (singurul la care am fost pana acum a fost cu Andorra la Constanta) dar din ce-am vazut la tv, atmosfera de pana acum a fost de kkt; de-asta a si mutat Piturca meciurile in provincie. Da’ in seara asta a fost superb din toate punctele de vedere. In afara de cateva urari “de bine” pentru Mitica Dragomir, restul timpului s-a cantat doar pentru nationala. Ca sa nu mai zic, au fost aplaudati la greu jucatori pe care nu-mi imaginam sa-i vad vreodata aplaudati in Ghencea. Contra, Daniel Nicuale, Marius Niculae, Fl. Petru, Popa, toti plecau cu frigiderele pline din Ghencea, dar in seara asta au fost aplaudati la greu. Iar cei care-au fost de la Steaua, s-au miscat binisor, mai ales Ov. Petre, Mirel si Goe. Dica si cu Banel, in schimb, m-au cam dezamagit. A fost tare cand la un moment dat, era o faza in careul nostru, si striga unu tare “Nicolita, pleaca in plm din careu. Asta apropo de asta.

Inca o data, daca nu era frigul care-a fost, era o seara perfecta. Nici nu mai conteaza scorul final (3-0 pentru noi, au dat gol Marica, Daniel Niculae si Marius Niculae) dupa un meci destul de bun. Acum, abia astept europenele unde toata lumea spera la niste minuni. Hai Romania!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.