The Dark Knight

Dupa ce mi-a fost capul calendar pe Digg cu The Dark Knight, cel mai recent Batman, aseara am avut ocazia sa ma duc la cinema sa-l vada si ochiul meu, mai ales ca a rupt la incasari. Asta ca sa nu mai zic de nota de la imdb, care dupa ce a fost 10 o perioada buna, a inceput usor usor sa scada, dar tot e pe primul loc all time. Merita locul ala? Nu cred, si oricum, sunt convins ca o sa mai scada, acum probabil e doar efectul buzz-ului creat in jurul filmului, mai ales de moartea lui Heath Ledger.

Per total, filmul mi-a placut. In sfarsit am mai vazut si eu un film mai lung de o ora jumate si care nici sa nu ma plictiseasca. Batman e Batman, e cam acelasi din toate filmele (alearga, sare, bate si are cele mai faine jucarii pe care le-am vazut la un personaj de film), Bruce Wayne la fel. In schimb eu zic ca vedeta adevarata e Joker pe care Heath Ledger il interpreteaza superb (nu ma intrebati daca sunt influentat de moartea lui, ca nu stiu sa va zic, probabil ca da). Tin minte ca citeam ca se gandeau astia sa-l nominalizeze la Oscar, dar apoi multi au sarit zicand ca sa-i dea Oscarul, dar doar daca il merita, nu pentru ca a murit. Ei bine, eu zic ca merita, macar sa candideze, daca nu si sa-l castige.

N-o sa m-apuc acum sa povestesc filmul, doar ca fuga la cinema si vedeti-l, ca nu-i o pierdere de timp.

Similar Posts

14 Comments

  1. si eu l’am vazut ieri la film (ai fost la plaza movieplex ? :) ) si trebuie sa recunosc, interpretarea lui Heath Ledger a fost geniala, chiar credeai ca e nebun.
    batman a fost bun, dar putea macar sa se exprime putin mai bine, nu sa dea impresia ca daca spunea mai mult de 5 cuvinte se sufoca
    per total a fost un film foarte bun, si intr’o oarecare parte merita laudele primite :) e un must see ;)

  2. cred ca asta e farmecul lui batman, sa fie silent si misterios. Eu o sa merg sa-l vad abia miercuri, totusi abia astept sa-l vad sincer :D. O singura chestie nu inteleg, de ce se numeste The Dark Knight?

  3. l-am vazut prietene :) Mie mi s-a parut ft tare filmul, normal ca unele faze erau previzibile, gen TwoFace (doar sunt fan Batman), dar aia cu Dark Knight nu am prevazut-odecat dupa faza ca Harvey Dent e the white night :)

  4. superb filmul, l-am vazut prin toaman lui 2006 pe hbo.. si de atunci l=am revazut de.. multe ori…:)

  5. nu nu, exact la asta ma refer… daca as putea gasi undeva arhiva..:|… lasa ca am sa caut…pe asta l-am vazut ca stateam lipita de ecran sa-l vad pe Christian Bale..:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.