eRepublik, singurul loc in care poti sa ajungi presedintele Romaniei

Acum cateva zile citeam in BusinessMagazin despre eRepublik, un nou joc online, care era descris ceva de genul “the next Second Life”. Presupun ca toata lumea a jucat sau a auzit de Second Life. eRepublik e complet diferit, in primul rand fiind browser based, adica nu downloadezi nimic, nu instalezi nimic, doar deschizi site-ul, te loghezi si te joci.

Aflat abia la inceput, inca in faza Beta, jocul are inca multe de pus la punct, pornind de la uptime (se intampla destul de des sa nu mearga sau sa mearga f greu). Totusi, cel mai important cred ca e numarul userilor. Ideea este foarte misto si cred ca, in momentul in care dpdv tehnic va merge bine si va creste numarul useriloe, eRepublik o sa devina foarte misto. Dar ce-i cu el? Ideea e ca esti un cetatean virtual al tarii tale (aceeasi ca in viata reala). Si, ca si in viata de zi cu zi, poti sa muncesti, poti sa-ti faci o firma, sa-ti deschizi un ziar, sa intri in politica (poti ajunge chiar presedinte), te duci mai faci niste antrenamente in armata, samd.

Deocamdata nu am prins inca ce si cum, dar din cate am inteles, e destul de complicat deocamdata cu partea economica (gasesti greu de munca, nu prea ti se dau bani), chestii care, cum ziceam, se vor rezolva probabil odata cu cresterea numarului userilor. Asadar, pentru cei care nu stiu ce sa faca cand se plictisesc, recomand eRepublik, din toata inima. A, si apropo, daca mai joaca cineva, lasati un mail sau un comment sa punem de-un partid ceva :D

Similar Posts

2 Comments

  1. sa vad cu ce se mananca si ma bag. auzi, te las pe tine presendinte, dar ma faci Ministrul Educatiei, al Apararii, de Externe si ceva pe la Finante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.